Wachtwoord vergeten?
Nederlands English Francais

Het Park

Bungalowpark Sunclass Durbuy

Bungalowpark Sunclass Durbuy ligt op een half uurtje rijden van de stad Luik, op 85 km van Maastricht, op 120 km van Brussel en op 175 km van Antwerpen

   

Sporten in ons bungalowpark Ardennen

In het Sunclass bungalowpark is er voor jong en oud van alles te doen: je kan je uitleven tijdens een partijtje tennis, basketbal, voetbal, tafeltennis of volleybal, we hebben een indoor zwembad en er zijn twee speeltuinen voor de allerkleinsten. Kinderen zullen zich hier niet vervelen!

   

Gratis WiFi in alle bungalows

In alle bungalows op Bungalowpark Sunclass is er gratis WiFi!

Lekker eten en drinken

In de taverne “Au bon coeur” (of op het grote terras) kunt u gezellig bijkletsen en genieten van een hapje en/of een drankje, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of in het zwembad op enkele meters afstand.

Voorzieningen op het park

Voor kleine boodschappen is er de minishop. Geen zin om te koken? Dan brengt het eetcafé wellicht de oplossing: op de kaart zijn zowel budgetvriendelijke snacks als een dagmenu te vinden. Bij het eetcafé is ook een wasserette en een afhaalfrituur.

Volop genieten van de streek

Bungalowpark Sunclass Grandhan biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde Ardennen vakantie in een buitengewone streek: vlakbij huis, maar toch helemaal anders!
 

De Bungalows
Het Park
De Omgeving
Activiteiten

Grandhan Beheer BV, Rue d'Andenne 20,
B-6940 Durbuy, BelgiŽ
(+32) 086 21 27 39, f (+32) 086 21 38 73 contact@sunclass.info Sitemap